torstai 4. elokuuta 2016

Pakkaamista ja siivoilua

Moro! Nyt on kovaa vauhtia pakattu tavaraa muuttoa varten ja siivottu raksajätteitä tontilta. Kaatopaikalle on viety ihan hel***sti rojua, on muuten kallista lystiä. Evakkokämpällä on vain tarvittavat tavarat ja muuten kaikki viedään väliaikaisesti autotalliin, ennen kun saadaan alakerran rakennussiivot tehtyä ja saa kantaa tavaraa sisälle. Kyllä odotan sitä hetkeä että istun sohvan nurkkaan kaffemuki kouras ja saa kattella rauhas mitä on saatu aikaan. Ehkä siinä iskee pieni ylpeys sitten kun kaikki on valmista, että me ollaan oikeesti tämä urakka saatu tehtyä. Toki puolivälissä käytännössä vasta mennään ja kova urakka on vielä edessä,  ennen kun koko talo on valmis. Jos talven aikana saisi valmiiksi kylppärin ja kodinhoitohuoneen, niin keväällä aloitetaan tekemään yläkertaa. Ensi kesänä sitten terassia ja pihaa kuntoon. 
Valot on kaikki alakertaan nyt laitettu ja keittiön valot varsinkin oli erittäin nappi valinta, tykkään. Kesäloma on mennyt vauhdilla. Vielä on onneksi yksi täysi viikko jäljellä. Viimeiset lomapäivät saakin sitten laitella tavaroita paikoilleen ja lämmittää pihasaunaa. 
Hieman huolestuttaa miten järjestyksestä ja siisteydestä pitävän ihmisen hermot kestää, kun pelkästään alakertaan pitäisi nyt siis mahtua lasten huoneiden tavarat ja sängyt ym. Kaappeja ei ole vielä asennettu muualle kun keittiöön, onneksi tuo olohuone on sen verran iso että sinne mahtuu paljon, mutta meillä on aikamoinen kaaos vielä jonkin aikaa. 
Tässä on pohjamaalattu takan taustaseinä johon tulee Tikkurilan tunto karhea pinta. Pelkästään tuo pohjamaali oli niin kivan värinen että sillä taidetaan maalata muitakin seiniä vielä. 
Puinen peuran pää irrotettiin (Sorkkaraudalla! Oli sitten muuten lujasti liimattu =D) takan päältä ja tilalle pitäisi löytää jotkut isot sarvet, hirven, poron tai oinaan. 
Saa vinkata jos joku tietää mistä löytyy isoja sarvia =)

Tällä viikolla laitellaan vielä listoja, pistorasioita ja katkaisimia, maalaillaan pihasaunaa, viedään vielä kaatopaikalle järkyttävä määrä villaa ja käsitellään takan taustaseinää.
Ensi viikolla loppuviikosta on sitten ns. H-hetki kun muutetaan.
Muuton jälkeen näette jo jotain sisustuskuvia =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti