perjantai 30. syyskuuta 2016

Kökkää, betonikökkä, valukökkä, kökkiäkö

Viime viikolla miehet sai piikattua vanhan kylppärin lattia pois. Ihan jäätävä homma! Sitä betonin ja pölyn määrää! Onneksi oli kökkäporukkaa taas apuna. Tästä pitäisi siis tulla jouluun mennessä uusi kylppäri, Kääk! Valukökkä on vielä tulossa. Vanha kattokin on purettu ja uusi tilalla. Katajankin tutuksi tuoma Lapualaanen KÖKKÄ(Talkoot) on ollut kova sana lähiaikoina. Kiitos siis vielä tätäkin kautta kaikille kökkälääsille =) 

Tältä näyttää kylppäri tällä hetkellä.
 
Uusi katto
 

Uutta kattoa
Kuisti alkaa myös pikkuhiljaa hahmottua =) Väliaikainen vetoketjuovi on jo varastossa. Tuossa kuistin ja eteisen oviaukossa on ollut siis muutosta lähtien sellainen muovinen vetoketjuovi, johon mulla ihan totaalisesti meni hermot! =D Ei siis ole mitenkään käytännöllinen sellanen keksintö! Jos siitä pitää kulkea siis useita kertoja päivässä. Kuistissa on nyt katto, lattia ja seinät. Vielä puuttuu valot, listat ja väliovi. Pian saadaan jo ulkovaatteet ja kengät niille kuuluvaan paikkaan.Kuistiin tulee kiva eteiskaluste, josta kuvia laitan varmaan jo ensi kerralla. Melko massiivinen kaluste ja aika rouhea, mutta tilaa kengille on ainakin tarpeeksi. Sitten kuistin valmistuttua, keskitytään kylppärin tekoon. Ihana suunnitella taas kaikki juuri niin kun haluaa.
Kaappeja ja säilytystilaa jo kaipaakin.

Eli valukökkä on seuraavana vuorossa, vielä ehditään ennen talven tuloa. Saadaan lattia kylppäriin. Toivotaan leutoa keliä jouluun asti, meillä kun on ulkoistettu tuo pyykinpesu autotalliin. Vesi sinne tulee puutarhaletkulla. Meillä siis ei pestä enää muuta kun nyrkkipyykkiä jos kovat pakkaset paukkuu.

Kävelylenkiltä punaiset posket,
takkatuli, villasukat ja lyhtyjä =)
Hyvää syksyn jatkoa!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti