lauantai 3. syyskuuta 2016

Sisustus juttuja ja paljun paikka

Nyt on asuttu kolme viikkoa taas kotona =) Hommia on niin paljon että joka päivälle riittää puuhaa iltaan asti. Palju löysi paikkansa läheltä saunaa ja terassi rakennetaan paljun sekä saunan ympärille ensi kesänä. Joka päivä joutuu lämmitellä tuon pihasaunan ja veden että pääsee pesulle. Jouluksi varmaan saadaan jo sisällekin pesutilat, siihen asti pihasauna ja palju on kovassa käytössä. Remppa jatkuu tällähetkellä kuistissa, sen jälkeen aloitetaan kylppärin rakentamista.


Aamupalapöydän ääressä usein tulee istuttua muutenkin kun aamupalalla, paras paikka alakerrassa.
Takan päälle etsittiin ensin sarvia, mutta löytyi niin sopiva taulu että ei niitä enää kaipaa.



Tässä on lasten väliaikainen oma huone/nurkkaus,
yläkerrasta kumpikin saa sitten oman huoneen kunhan valmistuu.
Tästä tuli jännä asetelma. Kirppislöytöjä on tuo iso lasihurrikaani ja vanha tarjotin. Pohjalla on tekoturkiksen pala ja siihen tuikkasin vielä nuo led valoilla koristellut oksat. Kivan näköinen pimeinä syys iltoina.
Vessan seinässä on näkyvillä vanhat isot ruuvin päät. löysin tallista saman muotoiset ruuvit joilla naulakot laitettiin kiinni,
pieniä yksityiskohtia =D
Tuo vessan vanha hirsiseinä maalattuna on kyllä niin kivan näköinen. 
Tässä nyt muutama kuva tämän hetkisestä sisustuksesta. 
Paikat muuttuu sitä mukaa paljon kun saadaan valmiiksi 
muitakin huoneita. 

Aikamoista kaaosta meillä on, kun kaikki kamat on tässä alakerrassa. On yhdistetty työhuone ja vaatekaappi, eli kaksi lipastoa olohuoneen nurkassa jotka on tungettu ihan täyteen vaatteita ja siinä päällä läppäri, tulostin yms =D

Kyllä kotona on kiva olla <3
Nauttikaa ihmiset kodeistanne, sekään ei aina ole itsestään selvää että on koti. Onnellisia ollaan täällä ja monesti tulee ääneen sanottua, että kyllä tää on kiva talo ja ihana koti. 
Ikinä ei muuteta enää pois!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti