keskiviikko 19. syyskuuta 2018

Yläkerran käyttöönotto

Huomasin, että alkaa olla melko pitkä aika siitä kun BackHOME sivulle on tullut mitään julkaisua. Aika ei yksinkertaisesti ole riittänyt. Työt on alkanut myös minulla maaliskuussa, kun äitiysloma loppui. Paljon on tapahtunut kuukausien aikana. Nyt ollaan nukuttu ensimmäiset viikot yläkerran makuuhuoneessa. Ajatella!, neljä vuotta sitten ollaan viimeksi nukuttu omassa makuuhuoneessa. Ihan kuin olisi uuteen kotiin muuttanut. Tässä yläkerran ensimmäinen valmis huone.





Vielä kaksi makuuhuonetta kesken, sitten olisi remontti valmis. Alakerrasta, olohuoneesta ja eteisestä saatiin nyt siis sängyt ja lasten lelut ym. yläkertaan ja alakerta on nyt normaalikäytössä mihin tarkoitettukin. Olohuone ja ruokailutila on saanut lopulliset
 värinsä ja tyylinsä, pientä hienosäätöä vaille valmis.






 Portaat maalattiin valkoisiksi.


 Huomasin että valmiista vessasta ei ollut julkaisua lainkaan. 
Vanha piironki toimii allaskalusteena. Epäilin sen kestävyyttä tuossa, mutta hyvin on kestänyt. Alkuperäiset hirsiseinät maalattiin valkoiseksi ja toiselle seinälle löytyi vessalukemista tapetin muodossa. 








Eteinen on kokenut jo uuden muodonmuutoksen.
 Vielä pientä sisutusta tulossa, matto ja hyllyyn tulossa kuusi samanlaista puukoria, mutta kiintokalusteet ovat paikoillaan ja pinnat valmiit.





Tältä näytti eteinen välillä, paljon raikkaampi ja valoisampi tuo uusi eteinen =) 

Vielä kaksi huonetta! Ei voi olla todellista, joskus tämäkin remontti päättyy. Ihana tunne kun on saatu enemmän tilaa ja maaliviiva häämöttää. Nyt on aika hengähtää taas hetkeksi ennen kuin aloitetaan  lasten huoneita rakentamaan. Tässä töiden ohella meiltä ei liikaa aikaa löydy, eli pitkä matka on vielä siihen kun kaikki huoneet on valmiina. 

Päätin tuossa kesällä, että lopetan blogin kirjoittamisen sitten kun remontti on valmis. 
Homeremontti päiväkirjani sulkeutuu siis seuraavan julkaisun myötä, kun viimeiset huoneet ovat valmiit.

Illat pimenee, takkatuli, villasukat, kodin lämpö ja turva. 
Koti, niin itsestäänselvyys jonka tärkeyttä ei aina huomaa.
Raikasta syksyä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti