torstai 30. maaliskuuta 2017

Vuosi remonttia takanapäin

Keväiset terveiset Ruhasta!
Kevät saapui ja uudella innolla remonttia eteenpäin. 
Suurin piirtein vuosi takaperin remontti on aloitettu ja nyt pääsiäiskokkoa poltetaan hieman eri tunnelmissa, nyt ei kokko koostu irtaimistosta vaan poltettavista raksajätteistä. 
Vuoteen on mahtunut monta isoa muutosta ja melkoista myllyä elämä on ollut. 
Talvi meni aika hiljaisissa merkeissä remontin suhteen, päivät oli lyhyitä ja ei oikein ollut jaksaminen sataprosenttista. Mutta kevät on tuonut uutta virtaa meille molemmille. Tarkasti Facebookia seuranneet on jo uutisen huomanneet. Meille tulee vauva! =) 3.6. laskettu aika. Eli tässä on ollut monen montaa asiaa mietittävänä. Ennen pojan syntymää pitäisi kylpyhuone ja kodinhoitohuone valmistua. Yläkerrasta yritetään saada edes yksi makuuhuone valmiiksi kesän aikana.

Kylpyhuone/Kodinhoitohuone näyttää tänään tältä. 
Kovasti on vielä tekemistä.

Minusta ei paljon ole enää avuksi remontissa ja sekös harmittaa. Vanha selkävamma vaivaa nyt kovasti. Keväinen tarmokkuus on päällä ja kivut sekä raskaus rajoittaa paljon tekemisiä. Hieman stressaa että saadaanko varmasti kodinhoitohuone ja kylpyhuone valmiiksi ennen pojan syntymää. Kovasti touhukkaalle ihmiselle hankala olla, kun ei saa eikä pysty kaikkea tekemään, mutta tietysti vauvan parasta ajatellaan. 

Kyllä hätä keinot keksii! Pihasaunalle piti puita saada vietyä liukkailla keleillä ja minä kun en enää saa kantaa muutenkaan. Potkukelkka oli oiva apuri =D

Ruokailutila on pian valmis. Ruokapöytä on saanut uuden ilmeen ja tuolit käsitelty oikean sävyiseksi.  Pöytä on kokonaan hiottu ja käsitelty hieman rosoiseksi, lopputulos on oikein kivan näköinen. Sävy poimittiin vanhoista kattohirsistä. Alla muutama kuva.
Harmi kun en muistanut ottaa ennen kuvaa tuoleista ja pöydästä. Pöytä oli ennen pähkinän sävyinen ja tuolit jotain vaaleaa puuta. Nyt sävy on täydellinen hirsien ja valkoisen kanssa. 

Vuodessa on siis purettu koko talo sisältä, rakennettu uusiksi koko alakerta ja pihaan saatiin sauna ja palju. Puita kaadettiin syksyllä tontilta ja ihan käsittämätön määrä on tehty töitä vuoden aikana.
Seuraavan kerran tulossa päivitystä kylppäristä ja kodinhoitohuoneesta. 

Tarmokasta kevättä kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti