tiistai 10. toukokuuta 2016

Urakka etenee vauhdilla

No nyt on paljon edetty urakassa. Puhallusvillat tuli viikko sitten tiistaina, sen jälkeen on saatu levytettyä jo lattiatkin. Peilipiironki mistä tehdään wc kaluste, saa sittenkin uuden maalin pintaan, sekin on nyt hiottu ja vain maalia vaille. Ihan tasaiseksi en hionut ja jätin kolhut ym. Saakin olla vanhan ja kuluneen näköinen. Siihen on etsinnässä vielä allas ja hana, pitäisi mitoiltaan löytää oikeanlaiset. Keittiö on nyt haettu Hämeenlinnasta ja olihan se niin hieno! Hiukan mittojen kanssa on säätöä vielä kun ruvetaan asentamaan, mutta kyllä se jotenkin päin sinne mahtuu =)
Eteisen lattiaa

Kuisti
Villat keittiön lattiassa. Kivasti muuten pölissy tuo villa, sitä oli joka paikassa, kuten kuvasta näkyy.
Oli imurille töitä sen jälkeen kun saatiin levyt lattiaan.
Raksamaskotti Lissu on ollu taas mukana ja ettii aina lämpöösimmän paikan makoilla,
 oikeen työnjohtaja =)
Tähän tuli nyt se pariovi ja kulku tulevalle terassille 
Siinä se nyt on. Vielä maalia vailla, valkoisena varmaan vielä kivemman näköinen. Tuossa on ovet vielä pystysuunnassa ylhäältäkin aukeavat, joten toimii kätevästi myös tuuletusikkunana.
Kuvassa näkyy muuten että lattiat on levytetty, siitä en kuvaa erikseen muistanut ottaa.
Aivan valtavan kiva tunne oli mennä sen myrkytyksen jälkeen taloon sisälle ihan huoletta. Yhtenä päivänä istuskelin siellä lattiakoolauksien päällä ihan rättiväsyneenä remontista ja vaikka olin ihan poikki ja paikkoja särki, silti oli hieno fiilis. Istuin kotona, omas tuvas pitkästäaikaa =)

Kimin loma siirtyikin jo tähän alkukesään, joten se tarkoittaa sitä että päästään muuttamaan ennemmin. Jippiii! Toki suunnitelmiin on tullut vähän lisää työtä. Kodinhoitohuoneeseen tulee toinen wc joten sen tekemiseen menee aikaa vähän enemmän, mutta se tulee tarpeeseen. Kyllä meillä kaksi vessaa on pakko olla =D Tähdätään kuitenkin edelleen siihen , että jouluna asutaan jo KOTONA.

Tein jakkarat vanhoista pölökyystä, nämä tulee sitten pihasaunan terassille, kun saadaan ensin
edes se sauna tontille! Ehkä muutakin tähärellisempää olis ollu tekemistä, mutta kun
sain idean niin piti heti toteuttaa ettei unohdu.
Seuraavaksi on sitten tiedossa seinien levytystä. Portaat pitää hioa ja maalata. Hommia riittää! Kyllä täytyy sanoa että jo tässä vaiheessa olen sitä mieltä että koskaan en enää rakenna tai remontoi mitään itte näin laajalti! Muutamia päiviä tässä on ollut, kun vähän räiskynyt ja ovet paukkunut. Pieniltä riidoilta ei näköjään voi välttyä. Toisaalta hyvä että ne lomat pidetään eri aikaan, ei olla kuukautta yhdessä raksalla keskenään sähisemäs =D 
Lämpimät säät on kyllä piristänyt mieltä ja lätkääkin on ehditty kattoa. Jos sitä lähtis vaikka mitalijuhliin Helsinkiin KUN voitto tulee =)



1 kommentti:

  1. Vou, hyvältä näyttää! Niin ihanat noi ovet!! Puhdistaa ilmaa kun vähä tiuskii ja paiskoo ovia ja sit menee taas pitkän aikaa hyvällä mielellä :D

    VastaaPoista