keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Loppurutistukset ennen muuttoa

Nyt on loppurutistuksien aika ennen muuttoa. Voimat ja into alkaa olla jo vähissä kieltämättä. Muuton jälkeen vielä pitäisi siis jaksaa tehdä yläkerta (onneksi aika vähätöinen) ja kylppäri/kodinhoitohuone. 
Muutto keskeneräiseen taloon remontin keskelle 
pitää yllä sopivasti pientä stressitasoa :D 

Tältä näyttää olohuoneessa tällä hetkellä
Olohuoneeseen tulee myös kaikkien sängyt väliaikaisesti ennen kun yläkerran makuuhuoneet saadaan valmiiksi, pääasia että päästäisiin nyt vaan jo muuttamaan. Tänään sai jo irtisanoa vuokrakämpän,  jää tuo edes takaisin ajeleminen. Ensi kuun aikana siis muutto. Ehkä intoa taas löytyy kun päästään muuttamaan kotiin. Kirjoittelu on jäänyt lähiaikoina vähän kaiken kiireen jalkoihin, on paljon kaikenlaista menoa ja tapahtumaa. 
Loma alkoi maanantaina ja nyt on aikaa rustailla ja raksailla.

Pihasaunan pohjat on valmiina, saunan pitäisi tämän viikon aikana saapua.
Kodinkoneet on kannettu paikalle ja ovat asennusta vaille käyttövalmiit, jeeeee ! 


Takka maalattiin valkoiseksi, vanhassa kuvassa on takka vielä pesun jäljiltä vähän kostea, mutta oli siis ihan vuolukivitakka. Maali oli superlateksi ja toivotaan että kestää sitten hyvin kuumuutta yms.

Käytiin Erikoisparketilta Vaasasta hakemassa laminaatti. 
Palvelu oli loistavaa ja ollaan tosi tyytyväisiä. 
Kiitos yhteistyöstä Erikoisparketti =) 


Tässä siis tuo meidän lattia <3

Laminaattilattioiden tärkein ominaisuus on niiden kosteuden vastustuskyky, eli turpoamissuoja.
PARADOR kyllästää kaikkien laminaattituotteiden reunat pitkiltä sivuilta ja päädyistä. Tämän ansiosta PARADOR Trendtime 6 laminaatin turpoamissuoja on peräti 60% parempi kuin EN13329 standardi. Siis 60% parempi mitä standardi! Eli todellakin kestää kosteutta. Tykkään aivan valtavasti tuosta lattiasta. Oli kyllä nappi valinta =) Erikoisparketilta saa helposti tilattua näytepaloja ja nopeasti tuli perille ja oli helppo testailla erilaisia laminaatteja. 
Nyt jatkan maalaus hommia ja nautin kesälomasta. 

Ihanaa kesää kaikille!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti